A munka idén is folytatódik

Megtartotta idei első ülését az Öregdiák Szövetség Küldöttgyűlése. A 2017. február 2-i megbeszélésen az Elnökség részéről Andorka Gábor, a gimnázium igazgatója és Erményi Enikő titkár volt jelen, míg a küldöttek közül Tormássi Éva, Kirchné Máté Réka, Énekes Béla és Filó Tamás vettek részt a tanácskozáson.

Az eseménydús 2016-os évhez hasonlóan idén is számos programmal készülnek az egyesület vezetői, mindközül a leghangsúlyosabb a 2017. május 27-én(szombaton)megrendezendő BÖSZ-nap, melyre ezúttal is minden nosztalgiázni vágyó öregdiákot szeretettel várnak. A jubileumi találkozót tartó osztályok jelentkezését már mostantól fogadják, hogy hány fő tartana igényt ebédre, vagy akár szállásra. A Találkozó részletes programja a márciusi Hírlevélben jelenik majd meg először.
A megbeszélésen lefektették, hogy a szeptemberben elindított elektronikus Hírlevelet is folytatni kívánják: idén is havi rendszerességgel érhető el a híranyag, ami színes beszélgetésekkel, programajánlókkal, beszámolókkal igyekszik szolgálni az öregdiákokat. A Hírlevelet elektronikus levél formájában is elérhetik, feliratkozni a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail elérhetőségen lehetséges, emellett az Egyesület honlapján, a www.boszlap.hu oldalon a Hírek / Hírlevelek menüpont alatt találhatják meg minden korábbi számát.

A Szövetség vezetői bíznak benne, hogy 2017-ben is eredményesen tudják majd összefogni az öregdiákságot, egyúttal tovább tudják építeni mind a gimnázium, mind az egyesület jövőjét.

Keresés

Friss hírek