image image
Köszöntő Kedves Öregdiák Társunk! Hívunk, hogy lépj be közénk, a Bonyhádi Öregdiákok Szövetségébe! Legyen ez a szervezet olyan kapocs a mai diákság és a régi diákok között, amely mindannyiunk épülését, örömét szolgálja! Bízunk abban, hogy az almamáterhez hű öregdiákok közül minél többen csatlakoznak hozzánk, s úgymond „ÖRÖKÖSDIÁK”-okká válnak.   Nem kell mást tenni/tenned, mint kitölteni a Belépési nyilatkozatot, és befizetni az 1000 Ft összegű éves tagdíjat. Bővebben...
Jövedelemadója 1%-ával is segíthet! Szövetségünk idén is várja személyi jövedelemadója 1%-át!   Bővebben...

Jövedelemadója 1%-ával is segíthet!

Szövetségünk idén is várja személyi jövedelemadója 1%-át!

 

Nagy kihívásnak kell megfelelni felgyorsult világunkban a civil szerveződéseknek is. Hisszük, hogy a gimnáziumunkban folyó tanórán kívül és tananyagon túli programok, a jól működő, már-már meghatározó erővel bíró öregdiákok szövetsége erősíti az iskolához, a városhoz való kötődést, a jó értelemben vett lokálpatriotizmust is.

Szeretnénk megtenni mindent annak érdekében, hogy volt diákjaink részére minél több rendezvénnyel, sajátos támogatással élhessünk. Az iskolai hagyományok átörökítése, átadása a jelenlegi diákságnak mind hatékonyabb legyen.

Ezt a folyamatos, hatékony munkát az Önök 1%-a is jelentősen segíti!

Bonyhádi Öregdiák Szövetség Bonyhád
18852149-1-17

 

Keresés

Friss hírek

Bejelentkezés